eindeverhaal

AMBERES STOPT

Het is mooi geweest: na precies negen-en-een-half jaar gaan we wat anders doen. Enerverende jaren! Met ongelofelijk veel mooie momenten, veel waardering van fijne gasten en geholpen door super collega’s en vrienden.

Het wordt tijd voor wat anders. Ander idee. Andere naam. Andere look. Ander ding..

Met ingang van 1 mei stop ik met koken zonder menukaart. Geen vaste menu’s en wijn-spijs combinaties meer, maar frisse nieuwe dingen en onvolprezen oude dingen.

Wat we precies gaan doen vertellen wij u heel binnenkort, maar in elk geval wil ik terug in mijn zaak wat mij in dit vak altijd heeft geïnspireerd: Product. Zonder concessies.

Na een stevige make-over gaan we met een nieuw team ergens in mei weer beginnen. Met stip het kleinste restaurant van Utrecht. Met een nieuw uiterlijk. Een klein terras. Toegankelijk. Bistro. Spannend. Klassiek. Ambachtelijk. Robuust. Eerlijk. Ik houd u op de hoogte.

Tot die tijd serveren wij met veel plezier en beleving nog dertien avonden, 5 Amberes klassiekers uit de voorbij jaren. Met aperitief, passende wijnen, en al wat daar bijkomt voor Euro 82,50 per persoon.

Zie: www.amberes-restaurant.nl/eindeverhaal

Zondag 1 mei doen we dan echt de laatste. Voor onze vaste gasten. Met een line up van oud personeel. En dat wordt een feestje. De wijnkast mag leeg. Wees er bij.

Tot dan of tot later in mei – Jac.

14/4/2016