L’ami jac!

We hebben, een beetje stiekem, de eerste 2 dagen van ons nieuwe restaurant gedraaid. Alles onder controle, mooie bezetting, iedereen enthousiast en tevreden. Dinsdag zal onze nieuwe site www.lamijac.nl online zijn. U kunt nog reserveren via deze pagina, of even bellen. Voor onze menukaart zie L’ami jac op facebook. U bent van harte welkom.

14/5/2016

eindeverhaal

AMBERES STOPT

Het is mooi geweest: na precies negen-en-een-half jaar gaan we wat anders doen. Enerverende jaren! Met ongelofelijk veel mooie momenten, veel waardering van fijne gasten en geholpen door super collega’s en vrienden.

Het wordt tijd voor wat anders. Ander idee. Andere naam. Andere look. Ander ding..

Met ingang van 1 mei stop ik met koken zonder menukaart. Geen vaste menu’s en wijn-spijs combinaties meer, maar frisse nieuwe dingen en onvolprezen oude dingen.

Wat we precies gaan doen vertellen wij u heel binnenkort, maar in elk geval wil ik terug in mijn zaak wat mij in dit vak altijd heeft geïnspireerd: Product. Zonder concessies.

Na een stevige make-over gaan we met een nieuw team ergens in mei weer beginnen. Met stip het kleinste restaurant van Utrecht. Met een nieuw uiterlijk. Een klein terras. Toegankelijk. Bistro. Spannend. Klassiek. Ambachtelijk. Robuust. Eerlijk. Ik houd u op de hoogte.

Tot die tijd serveren wij met veel plezier en beleving nog dertien avonden, 5 Amberes klassiekers uit de voorbij jaren. Met aperitief, passende wijnen, en al wat daar bijkomt voor Euro 82,50 per persoon.

Zie: www.amberes-restaurant.nl/eindeverhaal

Zondag 1 mei doen we dan echt de laatste. Voor onze vaste gasten. Met een line up van oud personeel. En dat wordt een feestje. De wijnkast mag leeg. Wees er bij.

Tot dan of tot later in mei – Jac.

14/4/2016

vacature bediening

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor de bediening. Fulltime of parttime. Je komt te werken in een klein, bevlogen team, op een plek waar wat te leren valt. Wij vragen flexibiliteit en een oprechte interesse in ons vak. Iemand die niet alleen inschenkt, maar ook meedenkt. En die houdt van onze stijl en van ons ambacht. Reacties, graag met c.v., aan info@amberes-restaurant.nl

22/1/2016